søndag 10. juni 2012

JANUAR-JUNI 2012 I FULL FART!!

KORT OPPSUMMERING I SMÅ GLIMT FRA JANUAR - JUNI: Nydelige dager på nyåret med vinter, selv om jeg egentlig var veldig glad det var snøfritt i skogen her helt på slutten av 2011! Vinterferie i februar på Hovden. Mars hadde noen kollegaer og meg lagt opp til deltakelse på "Hovden-Tour", 4,3mil på ski. Vi klarte det! Dette var en gave til meg selv, å komme i litt bedre form....som 50-åring! April var det 30-års-jubileum i Leksvika for Russ-82, veeeeldig vellykket treff! Og mange nye kontakter på FB! Mai rommet en konfirmasjonshelg i Sandnes og en på Stadsbygda, også veldig kjekt! OG SÅ HÅPER VI DET BLIR MANGE FINE OPPLEVELSER I LØPET AV SOMMEREN, DEN HAR VI FORAN OSS ENDA!!

2 kommentarer:

  1. Anita Aaslid Hansen10. juni 2012 kl. 15:43

    Hei på deg Heidi:-). Er innom og leser bloggen din sånn i ny og ne... Nyter betraktningene,språket og alle positive innslag!! Takk ;-) Klem Anita

    SvarSlett
  2. Hei, Anita!
    Så hyggelig morgenhilsen! Ble veldig glad for det du skrev! Takk! Håper du har det bra! Stikk gjerne innom, om Sørlandet er i sommerplanene dine! Vi blir nok her...hvis det skulle bli forferdelig dårlig vær, er det mulig vi setter oss i bilen og finner sola!

    SvarSlett