onsdag 10. februar 2010

min fars laaange tankerekke!

Hei sann!

Fikk denne hilsen fra min far, etter at han hadde lest mine 7 beskrivelser av meg selv... Syns det var en facinerende setning og fikk tillatelse til å gjengi den på bloggen! trekk pusten og hiv deg inn i setningen...

"Tok en titt innom bloggen din og leste med stor innlevelse din skildring av diverse livsfaser som du har gjennomgått og opplevelser du har hatt som følge av at du har vært og fremdeles er et levende vesen i stadig utvikling og mottakelig for nye impulser fra mange andre levende individer, og fra en natur som gir deg rikelig med muligheter til å ta vakre bilder som du deler med oss i denne store verden, der hver enkelt blir påvirket av det vi både hører, leser og ser under varierende lysforhold og andre forhold som innvirker på noe inni oss som utvikles, selv om de rådende omgivelser varierer fra i går til i dag og vil fortsette med dette til den store slutten kommer på en eller annen for oss ennå ukjent tid, mens livet er nå og skal fortsette dag for dag til …….!

God helg!

Hilsen fra Berglund en vakker februardag med herlig vintervær."

Sansestimuli en tidlig morgen på vei til jobb! Vi kan med rette kalle det "en helt vanlig hverdag!"

Det er så vanskelig å huske rekkefølge på bilder i forhold til historien, så når du ser disse bildene, kan du enten tenke deg dem i motsatt rekkefølge eller at vi tar turen hjem sammen!
Og på kvelden kunne jeg slappe av og nyte deilig peisvarme!