fredag 15. januar 2010

Takk for min første award og her kommer svar på utfordringen som fulgte med fra britaiskogen: 7 ting om meg

7 TING OM MEG:
Jeg tenkte en stund på denne utfordringen jeg fikk fra britaiskogen, og i dag fikk jeg lyst til å svare på den.

1.DATTER: Først ble jeg noens datter, datter til to foreldre og disse er jeg så heldig å fortsatt ha, to friske foreldre!

2.SØSTER:Så gikk det en tid og så ble jeg noens søster og slik ble det tre gangrer! Og siden jeg kom først, ble jeg noens store-søster x 3, og ikke nok med det: jeg ble den eneste søsteren, for alle de tre andre som kom var gutter. Og disse er jeg så heldig å fortsatt ha: Tre flotte, sprøe brødre, med mer eller mindre hår og polstring!

3.VENNINDE: Så ble jeg noens venninde, og den første jeg kan huske, er Ronit i Israel, og dette vennskapet er jeg så heldig å fortsatt ha: En venninde som er minst like nysgjerrig på å lære og finne ut! Siden ble det flere venner i skoleklasse på Heimdal,Orkdalsvenninde-Gunna, venninde Jorunn på Byåsen, kor og leir-venner i Salem,Kusine-venninde-Hildur, Randi i Leksvik, Rødde-venner, Trondhjemsvenner, Gjennestad-gartner-venner,Oslo-venner, sykepleievenner og Sørlands-venner: Og mange av disse er jeg fortsatt så heldig å ha!

4.KJ'RESTE: Det var noen kjærester sånn helt hemmelig, bare kunne kjenne spenningen og absolutt ikke si det til noen-kjærester! Men etterhvert ble de mere synlig... og endte opp med en beste-kjæreste, og tenk: Han er jeg også så heldig å fortsatt ha!

5.MOR: Liker best ordet "mamma". Tenk så fikk jeg bli det også, x 3! Først til en flott gutt, så en flott gutt til og jammen kom det en flott jente også! Og ikke skjønner jeg at jeg har født de?! Og at de store ungdommene som surrer rundt meg, er de samme som de vi har minner av i alle mulige aldre og situasjoner? Og heldigvis: Alle tre er vi så heldige å ha rundt oss, ikke langt unna ihvertfall!

6.BARN:Jeg startet som ett barn, og opplevde mange forskjellige miljø. Vokste opp og ble en ...

7.VOKSEN: Og heldigvis: Fortsatt har jeg dette barnet inni meg, og gleder meg over å stadig bli bedre kjent med henne!

Kunne tenke meg å sende denne awarden og utfordringen videre til en som i tillegg til alt dette er MORMOR og blogger også:En nydeli og kreativ blogg; mormorsverden.
så skal jeg se om jeg får plassert awarden slik den bør!

britaiskogen: Konkurranse

britaiskogen: Konkurranse