onsdag 2. mars 2011

Studieliv i sykehusets kjeller.

Tre flittige studiemaur krabbet ned i lille-uv og begynte å boltre seg i blant pc'enes verden.... og med pensumbøkene stablet opp rundt oss og norm for oppgaveskriving...og sjokolade, frukt og kaffe!
- og lettsaltet torsk til middag klokka tolv, på dagen!

Vi gikk i hi torsdag kveld og med varierende grad av tilstedeværelse, avsluttet vi studieoppholdet mandag kl to, på natta!

Takket være gmail og chat var det kontinuerlig kontakt uavhengig av den omtalte tilstedeværelsen, den gjalt bare for det fysiske!

Hvis noen av pasientene i etasjen over, ringte på nattevakt og sa de hørte stemmer og latter,.... ja, så var det jo fare for å bli diagnostisert med underlige og merkelige diagnoser....
men fakta var at de snakket sant!
Mye latter etter klokka ett!!!!
Nå kan vi SÅÅÅ mye mere om samhandlingsreformen,
særlig da med tanke på hjerneslagpasienter,
og veldig fokusert på pasientforløp.
For å se om vi kunne finne en koordinator som IP'et!!!!
Sant?- blir ikke intern humor av sånt!

Og fiber, nøtter, sitte og trøkke,
sant?- blir mye trøkk av sånt?

Studietur februar-2011.

Trenger ikke dra langt for å oppleve studietur, jeg skulle ha en tur til det flotte Universitetet i Agder, i Grimstad.... men bussen durte bare forbi, så jeg måtte vente en halv time på neste! "BU" for Timesbussen!- og jeg som sprang med all bagasjen, bøker, for å rekke bussen,
-den som durte forbi!
Moralen er: Ikke stress!

Mobil-knips på vei til eller fra jobb!

På kort tid endrer omgivelsene seg....hva med meg?
Jeg har moro av å følge med disse trærne ved Oddernes kirke, som klippes hvert år i februar og gror ut med en flott, grønn krone hvert år!
Et vårtegn at de er klippet, og NÅ er det gjort!!

Det lyseste bildet av KIRKA ble tatt i dag morges på vei til jobb, kvart over sju, og det grå ble tatt på vei hjem og havtåka var kommet, halv fire. Det mørkeste ble tatt kvart over sju bare for noen døgn siden,og morgenturen til jobb gikk i tett snøfokk!
- lyset har tatt mere av dagen!

De flotte trærne på rekke, mot byhimmelen er knipset fra samme morgentur, i dag, og er fra Gimle gård.